Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 569g4882kcal6.9g0g548.9g0g
Vesi3193g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g379g1316kcal22.8g284.4g5.3g9.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g599g2036kcal12g18g209.6g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g16557kcal86.8g617g1528.6g26.6g
Valittu annoskoko4760g8279kcal43.4g308.5g764.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna2380g4139kcal21.7g154.3g382.2g6.7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522