Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 60g27kcal1.2g4.8g0.1g0.9g
Tomaattimurska 1499g441kcal8.4g79.4g3g28.5g
Vesi, vesijohtovesi 2099g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 720g2292kcal175.4g328.8g13.7g64g
Viinietikka 45g9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9528g5764kcal380g862g35.2g198.6g
Valittu annoskoko4764g2882kcal190g431g17.6g99.3g
Annoskoko puolitettuna2382g1441kcal95g215.5g8.8g49.7g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954