Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1998g455kcal11.2g68.9g6g28g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g120g1079kcal0g0g119.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore600g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g3466kcal49g197.2g256.2g83g
Valittu annoskoko4768g1733kcal24.5g98.6g128.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna2384g867kcal12.3g49.3g64.1g20.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839