Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)2160g2916kcal432g2.2g129.6g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 320g347kcal25.3g52.2g1.9g6.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g11851kcal980.6g326.2g731.6g51g
Valittu annoskoko4768g5925kcal490.3g163.1g365.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna2384g2963kcal245.2g81.6g182.9g12.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883