Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3194g4590kcal511g0g284.2g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1277g4343kcal25.5g38.3g447.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka240g196kcal8.1g45.5g2.4g2.4g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g18466kcal1089.2g218.6g1467.4g4.8g
Valittu annoskoko4768g9233kcal544.6g109.3g733.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna2384g4617kcal272.3g54.7g366.9g1.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502