Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g416g1331kcal41.6g270.4g8.3g43.7g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.2g5g14.6g
Vesi1088g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 704g976kcal88g2.1g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g7470kcal344g1127.4g164.6g116.6g
Valittu annoskoko4768g3735kcal172g563.7g82.3g58.3g
Annoskoko puolitettuna2384g1867kcal86g281.9g41.2g29.2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274