Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g953kcal0g0g107.7g0g
Oivariini, 60 (100g)112g615kcal1.1g1.1g67g0g
Kuohukerma,valio,2dl1596g5426kcal31.9g47.9g558.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1596g383kcal28.7g47.9g8g30.3g
Sipuli (kuorittu)559g151kcal7.3g26.8g1.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g15055kcal138g247.4g1484.8g79.6g
Valittu annoskoko4768g7527kcal69g123.7g742.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna2384g3764kcal34.5g61.9g371.2g19.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957