Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen281g791kcal30.6g136.4g19.1g8.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g95g382kcal5.2g4.2g38.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g101g391kcal15.2g3g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g3128kcal102g287.2g185.4g17.4g
Valittu annoskoko477g1564kcal51g143.6g92.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna239g782kcal25.5g71.8g46.4g4.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890