Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g150g247kcal30g0g15g0g
Herkkusieni 82g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g187g66kcal3g12.9g0.2g2.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz15g15kcal0.1g3.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g900kcal73g46.4g47.6g8.8g
Valittu annoskoko477g450kcal36.5g23.2g23.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna239g225kcal18.3g11.6g11.9g2.2g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726