Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa313g53kcal1.3g7.8g1.9g2.2g
Pekoni (Dulano)38g96kcal6.7g1.2g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g31g122kcal9.1g0.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g722kcal49.2g23.2g48.2g5.4g
Valittu annoskoko477g361kcal24.6g11.6g24.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna239g180kcal12.3g5.8g12.1g1.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882