KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g38g206kcal3.7g8.5g16g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton25g80kcal5.8g2.6g5.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka50g187kcal0.6g46g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g3216kcal84.4g119.6g263.6g0g
Valittu annoskoko478g1608kcal42.2g59.8g131.8g0g
Annoskoko puolitettuna239g804kcal21.1g29.9g65.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156