Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g200g260kcal42g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g623kcal86.2g7.6g26.6g1g
Valittu annoskoko478g311kcal43.1g3.8g13.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna239g156kcal21.6g1.9g6.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480