22enero pata/muhennos

Paista lihasuikaleleiden (sika ja nauta) pinta kiinni pannussa, lämmitä curryn ja öljy seos mikrossa 1 min (niin että öljy kiehuu).

Pilppua rehut pataan ja kun kaikkia padassa kiehautus n 10 min ja haudutus 2-3 h 80C (just niin ettei kiehu) suolaa maun mukaan lopussa maisstärkkelys veteen sekoitetuna ja kiehautus.

Lopussa voit hieman muusata aineksia jos et ole pieninuýt niitä alussa tarpeeksi pieniksi.

Punnitse kaikki ja lopussa laske veden osuus ( kokonaispaino-ainekset = vesi) ja muuta resptiin veden määrä niin saat tarkan ravinto sisällön satsille.

(vettä haihtuu ja tavara on silloin tykympää kuin teoriassa)

Tästä riittää muutamaksi päiväksi, .

Variaatioita mielikuvituksen ja ruoka kaapin sisällön puitteissa.

Kuten esimerkiksi tämäkin on hatusta vedetty.

Lataa lautaselle kiiinakaalia, sokerittomia suolakurkkuja ja sokeritonta punajuurta jä tätä puolet päälle.

Kruunataan tarvittaessa lidlin alkoholittomalla oluella ja chilillä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Janneaqui
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 185g53kcal1.8g8.5g0.6g3.3g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)2.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.6g5.3kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Naudanpaisti, raaka50g56kcal10.8g0g1.3g0g
kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g38g45kcal8.2g0g1.3g0g
Maissitärkkelys 3.1g11kcal0g2.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g440kcal44.6g37.4g10.8g11.8g
Valittu annoskoko478g220kcal22.3g18.7g5.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna239g110kcal11.2g9.4g2.7g3g
Arvot/100g100g46kcal4.7g3.9g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330754