Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g55g60kcal1.6g1.8g5.5g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g86g47kcal1.5g5.6g2.1g1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g61g184kcal5.2g33.1g2.8g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka175g295kcal35.1g0g17.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g4.4g7.5kcal0.2g0.7g0.4g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g4.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio26g76kcal6.8g0g5.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%66g187kcal20.4g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g1715kcal141.6g82.6g90g2g
Valittu annoskoko478g858kcal70.8g41.3g45g1g
Annoskoko puolitettuna239g429kcal35.4g20.7g22.5g0.5g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364