Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 570g4893kcal7g0g550.1g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g380g1319kcal22.8g285g5.3g9.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2040kcal12g18g210g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g16592kcal87g618.2g1531.8g26.6g
Valittu annoskoko4770g8296kcal43.5g309.1g765.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna2385g4148kcal21.8g154.6g383g6.7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522