Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g120g1080kcal0g0g120g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore600g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9544g3469kcal49g197.4g256.4g83g
Valittu annoskoko4772g1735kcal24.5g98.7g128.2g41.5g
Annoskoko puolitettuna2386g867kcal12.3g49.4g64.1g20.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839