Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g171g530kcal20.5g97.4g6.8g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)14g126kcal0g0g14g0g
Kanasuikaleet kariniemi700g778kcal161.1g0g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 3642g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g31g86kcal6.2g1.5g6.2g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka196g161kcal6.7g37.3g2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9548g3402kcal392g278.8g86.2g14g
Valittu annoskoko4774g1701kcal196g139.4g43.1g7g
Annoskoko puolitettuna2387g851kcal98g69.7g21.6g3.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207