Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 3004g1177kcal30.6g211.5g6g76.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g451g856kcal11.3g15.8g81.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g481g1346kcal91.3g0.1g105.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras90g241kcal7.7g46.1g0.9g12.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g751g548kcal60.1g60.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g8334kcal402g667.2g402.4g177.4g
Valittu annoskoko4776g4167kcal201g333.6g201.2g88.7g
Annoskoko puolitettuna2388g2084kcal100.5g166.8g100.6g44.4g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154