Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g125g135kcal30g1.2g1.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g63g25kcal0.6g5.1g0.2g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g25g90kcal6.7g13g0.7g2.2g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g697kcal79.4g78.8g7g4.6g
Valittu annoskoko478g349kcal39.7g39.4g3.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna239g174kcal19.9g19.7g1.8g1.2g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928