Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g187g43kcal0.7g9.9g0g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki75g60kcal9.7g1.5g1.5g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g12g30kcal1.9g0.2g2.4g0g
Salaatti, jäävuori tuore38g3.7kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g327kcal27.4g33.6g8.8g6.6g
Valittu annoskoko479g164kcal13.7g16.8g4.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna239g82kcal6.9g8.4g2.2g1.7g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511