Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 13g40kcal1g7.9g0.2g0.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g867kcal57g41.8g51.8g15.6g
Valittu annoskoko479g433kcal28.5g20.9g25.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna239g217kcal14.3g10.5g13g3.9g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423