Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1664g1847kcal360.3g0g43.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g93g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Vesi1165g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1165g821kcal3.6g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g5926kcal750.2g91.4g102.8g30.4g
Valittu annoskoko4780g2963kcal375.1g45.7g51.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna2390g1482kcal187.6g22.9g25.7g7.6g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003