Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Oivariini, 60 (100g)112g616kcal1.1g1.1g67.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g15093kcal138.4g248g1488.6g79.8g
Valittu annoskoko4780g7546kcal69.2g124g744.3g39.9g
Annoskoko puolitettuna2390g3773kcal34.6g62g372.2g20g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957