Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2654kcal303.7g0g159.8g0g
Sipuli (kuorittu)388g105kcal5g18.6g0.8g6.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk2740g734kcal16.4g145.2g5.5g38.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g308kcal0g0g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9568g7649kcal653.8g335g401g91g
Valittu annoskoko4784g3825kcal326.9g167.5g200.5g45.5g
Annoskoko puolitettuna2392g1912kcal163.5g83.8g100.3g22.8g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803