Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g270g865kcal29.7g170.2g5.4g31.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)270g948kcal30.5g185.9g7.8g8.6g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g270g911kcal29.7g195.9g10.8g15.7g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g270g946kcal20.8g202.7g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3603g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 97g860kcal0g0g97.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g9059kcal221.4g1509.4g254.4g110.8g
Valittu annoskoko4788g4530kcal110.7g754.7g127.2g55.4g
Annoskoko puolitettuna2394g2265kcal55.4g377.4g63.6g27.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874