TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)365g986kcal27.4g178.9g18.3g36.5g
Korppujauho 176g643kcal18.4g131.5g1.8g9.3g
Vesi1053g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2808g3651kcal589.7g0g196.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g11660kcal1367.6g623.2g512.6g91.6g
Valittu annoskoko4788g5830kcal683.8g311.6g256.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna2394g2915kcal341.9g155.8g128.2g22.9g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808