Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g400g601kcal108.1g6g14.8g0.4g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g601g132kcal6g27g0g12g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g360g90kcal3.6g17.7g0.7g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.1g2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g4281kcal297g460.4g123.4g81.6g
Valittu annoskoko4788g2141kcal148.5g230.2g61.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna2394g1070kcal74.3g115.1g30.9g20.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271