Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl163g196kcal31g1.5g7g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g120g55kcal0.7g13.1g0g0g
Hunaja 7.3g24kcal0g5.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g15g5.8kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g723kcal66g54.2g25.8g2.2g
Valittu annoskoko480g361kcal33g27.1g12.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna240g181kcal16.5g13.6g6.5g0.6g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.7g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902