Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 291g243kcal3.7g12.5g18.6g6.4g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g1239kcal56.4g29.8g97.2g14.2g
Valittu annoskoko479g619kcal28.2g14.9g48.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna240g310kcal14.1g7.5g24.3g3.6g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064