Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1200g2160kcal228g1.2g132g0g
Purjosipuli 1080g247kcal19.5g25.9g2.2g22.7g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2000g1200kcal20g90g80g12g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9584g11364kcal553.8g280.8g861.8g73.8g
Valittu annoskoko4792g5682kcal276.9g140.4g430.9g36.9g
Annoskoko puolitettuna2396g2841kcal138.5g70.2g215.5g18.5g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191