Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 15g30kcal0.4g0.1g2.9g1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g29g27kcal1.4g4.3g0.4g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g147kcal3.6g9.2g10g2g
Valittu annoskoko48g74kcal1.8g4.6g5g1g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal0.9g2.3g2.5g0.5g
Arvot/100g100g154kcal3.8g9.6g10.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173