KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore38g74kcal7.1g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.1g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.8g9kcal0g0g1.1g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g184kcal15g0.6g13.6g0.4g
Valittu annoskoko48g92kcal7.5g0.3g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g46kcal3.8g0.2g3.4g0.1g
Arvot/100g100g192kcal15.7g0.6g14.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715