Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4g13kcal0.4g2.4g0.1g0.2g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g11g28kcal1.9g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g133kcal6.4g6.6g8.8g1g
Valittu annoskoko48g67kcal3.2g3.3g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g33kcal1.6g1.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.7g6.9g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630