Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g12g19kcal2.4g0g1.2g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)5.5g19kcal0.9g3.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g4.6g5.1kcal0.4g0.7g0g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.6g8.9kcal0.7g0g0.8g0g
Korppujauho 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g122kcal9g10.4g5g1.6g
Valittu annoskoko48g61kcal4.5g5.2g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.3g2.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g128kcal9.4g10.8g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485