Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA25g45kcal5g0g2.8g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.8g12kcal0g0g1.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g149kcal11.2g4.6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko48g74kcal5.6g2.3g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal2.8g1.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124