TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)3.7g10kcal0.3g1.8g0.2g0.4g
Korppujauho 1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g28g37kcal5.9g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g117kcal13.8g6.2g5.2g1g
Valittu annoskoko48g59kcal6.9g3.1g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal3.5g1.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808