Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Flora culinesse1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g7.8g7.1kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g77kcal1.2g5.2g5.4g1g
Valittu annoskoko48g38kcal0.6g2.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal0.3g1.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026