Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g13g46kcal1.1g9.8g0.2g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kanaliemi laimennettu 33g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g130kcal2.4g19.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko48g65kcal1.2g9.9g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g33kcal0.6g5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal2.5g20.6g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080