Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty18g12kcal0.3g2.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 10g6.2kcal0g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g62kcal1.6g9.8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko48g31kcal0.8g4.9g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.4g2.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g10.2g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641