Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)15g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.2g22kcal0.8g4.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.5g0g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.1g8.7kcal0.9g0.1g0.5g0g
Katkarapu 3.6g2.5kcal0.5g0g0g0g
Oivariini, 750.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g3.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g141kcal11.4g9.8g6g0.4g
Valittu annoskoko48g71kcal5.7g4.9g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal2.9g2.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842