Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g22kcal3g0g1.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)16g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g13g12kcal0.3g1.7g0.5g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g93kcal7g5.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko48g47kcal3.5g2.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal1.8g1.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.3g5.4g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210