Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g100kcal5.6g5.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko48g50kcal2.8g2.9g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal1.4g1.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082