Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.7g20kcal1.7g0g1.5g0g
Porkkanaraaste 200g8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.1g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g3.4g13kcal1g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g136kcal7.8g8.2g7.6g1g
Valittu annoskoko48g68kcal3.9g4.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal2g2.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g141kcal8.1g8.5g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260