Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 9g5.5kcal0.9g0.3g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl11g68kcal2.7g0.7g6.1g0.8g
Vehnälese 1.7g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.6g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g242kcal13.8g4.4g18.4g6.4g
Valittu annoskoko49g121kcal6.9g2.2g9.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna24g61kcal3.5g1.1g4.6g1.6g
Arvot/100g100g250kcal14.2g4.5g19g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855