Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 8.4g2.7kcal0g0.3g0.1g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.4g2.3kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g43kcal0g9.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko48g22kcal0g4.6g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0g2.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal0g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353