Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 28g41kcal4.5g0g2.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.5g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g123kcal10.4g1.2g8.4g0.2g
Valittu annoskoko48g62kcal5.2g0.6g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.6g0.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203