Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g17g25kcal3.3g0g1.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g6.4g3.6kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g158kcal10.8g15.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko49g79kcal5.4g7.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g40kcal2.7g3.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g163kcal11.1g16.1g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444