Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 11g3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g12g48kcal2.7g0g4g0g
Pinjansiemenet, Parrots10g62kcal2.9g1.3g5.5g0.4g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g14g123kcal0g0g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g475kcal12g3.4g46.4g1.2g
Valittu annoskoko48g238kcal6g1.7g23.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g119kcal3g0.9g11.6g0.3g
Arvot/100g100g492kcal12.4g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640