Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g18g68kcal1.3g9g2.9g0.3g
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g9g18kcal0.2g0.5g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g229kcal4.4g28.8g10.2g1g
Valittu annoskoko48g114kcal2.2g14.4g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g57kcal1.1g7.2g2.6g0.3g
Arvot/100g100g236kcal4.5g29.8g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355