Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 5.2g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g64kcal1g12.8g0.4g1.6g
Valittu annoskoko49g32kcal0.5g6.4g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g16kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal1g13.2g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729